Міський електротранспорт за єдину, собору і неподільну Україну!

Минулого тижня у Києві відбулася Рада підприємств міського електротранспорту. Як повідомив один з учасників цього зібрання, директор КП «Тернопільелектротранс» Андрій Мастюх, розглядалося, зокрема, і питання про політичну ситуацію в Україні. У підсумку від усіх підприємств міського електротранспорту України було прийнято звернення, основним лейтмотивом якого є теза: «За єдину, собору і неподільну Україну».

Звернення підприємств міського електротранспорту України до електротранспортників Російської Федерації

                                         Дорогі колеги та друзі!

Колективи електротранспортників України та Росії пов’язують багаторічні дружні, професійні, партнерські і поважні відносини. Сьогодні працівники трамвайних і тролейбусних підприємств усіх регіонів України з почуттям величезної жалю стежать за подіями, які поставили наші народи на межу війни.

Нехай політики розбираються в причинах того, що сталося, але у нас є глибоке розуміння того, що в сформованій ситуації не може бути переможців – програють усі .

Вважаємо нашим і, сподіваємося, вашим завданням, закликати політиків і керівників наших країн залишити амбіції і почати мирні переговори. Ми віримо в торжество розуму. Не можна допустити братовбивства!

За дорученням колективів підприємств міського електротранспорту України Рада корпорації «Укрелектротранс».

Коментарі закрито